Trenutno u ponudi Savent d.o.o. se nalaze ventilatori kompanija TEZEL, UVENTS i AERAULIQA, ali namjera i cilj je da na tržište u skorijoj budućnosti plasira proizvode i drugih kvalitetnih EU proizvođača.

Kompanija TEZEL je turska kompanija osnovana 1980. godine i već dugi niz godina uspješno posluje u oblasti ventilacije, klimatizacije i mašinskih instalacija. Renomirani su proizvođač ekološko prihvatljivih uređaja za kuće, kancelarije, industrijska mjesta i sl.  Cjelokupan asortiman visoko kvalitetnih proizvoda koji nudi kompanija Tezel, možete naći u katalogu koji je dostupan na našoj stranici.

Kompanija UVENTS je turska kompanija koja posluje na području proizvodnje industrijskih ventilatora i ventilacionih sistema od 1978. godine.

Proizvodni program kompanije UVENTS može zadovoljiti sve zahtjeve tržišta. Više informacija o proizvodnom programu kompanije možete naći u katalogu koji je dostupan na stranici.

AERAULIQA  je talijanska kompanija koja se u potpunosti posvetila razvoju, proizvodnji i marketingu ventilacijskih jedinica za stambenu, komercijalnu i industrijsku primjenu.

I njihov proizvodni program također možete pogledati u katalogu koji je dostupan na stranici.