Elastomerne gumene pjene koje imaju visoku vrijednost toplinske izolacije, otporne su na vodu i paru, kao i učinke UV (Ultraljubičastih) zraka, teških vremenskih uvjeta i ulja. Elastomerna gumena pjena koja omogućuje jednostavnost ugradnje i upotrebe svojom visokom fleksibilnošću, ne dopušta formiranje gljivica i plijesni.


Zbog stabilnog zraka zatvorenog u zatvorenim ćelijama PA-FLEX-a i male vodljivosti topline elastomernog materijala, osigurava se značajno smanjenje prijenosa topline. Temperatura površine postiže se do idealne vrijednosti, pomoću male izolacijske vrijednosti (0,038).


Materijali i stanična struktura PA-FLEX-a, proizvedeni u skladu s prikladnom gustoćom (7500) i stopom zatvorenih ćelija, osiguravaju dugotrajnu učinkovitost izolacije i otporni su na propusnost vodene pare.

Elastomerna gumena pjena PA-FLEX otporna je na vatru. U slučaju požara ne dopušta da plamen napreduje u okomitom i vodoravnom smjeru. Pomoću ove značajke, ispunjava sve vrijednosti propisane za zaštitu od požara i izolacijski je materijal koji možete pouzdano koristiti u svojim zgradama i instalacijama.

Pa-flex izolacija u ploči, dolazi u širini 1000mm i 1200mm, te predstavlja idealno rješenje pri izoliranju spiralnih i kvadratnih ventilacijskih kanala te cjevnih razvoda velikih promjera.

  • Ventilacija i klimatizacija
  • Hlađenje i grijanje
  • Industrijske instalacije
  • Website: www.pa-flex.com.tr